هوش مصنوعی، به عنوان رکن اصلی انقلاب چهارم صنعتی، بر پایه انقلابهای قبلی و عصر دیجیتال، نقش بهسزایی در گستردگی اطلاعات و سهولت ارتباطات دارد. این فناوری، امروزه قابلیت خلق ثروت و کاربردهای گستردهای را برای همگان آشکار ساخته است. اکنون چالش اصلی این است: چگونه میتوان با تحولاتی که هوش مصنوعی در جامعه مدرن ایجاد میکند، به نحو اخلاقی برخورد کرد؟ محققان این رشته چه مسئولیتهایی دارند و چگونه میتوانند مسیر تحقیقات خود را در جهت خدمت موثرتر به جامعه انسانی هدایت کنند؟ چه سهمی را جامعه علمی ایران در این مسیر می تواند ایفا کند.
نوزدهمین کنفرانس سراسری "سیستم های هوشمند ایران" به میزبانی دانشگاه صنعتی سیرجان دوم و سوم آبان ماه 1403 برگزار خواهد شد. هدف از برگزاری این کنفرانس ارائه آخرین یافته ها و دستاورد ها در حوزه های اینترنت اشیا، داده کاوی، هوش مصنوعی و زمینه های کاربردی سیستم های هوشمند در صنعت، معدن و اقتصاد است. امید است این رویداد به بزرگترین گردهمایی صاحب نظران سیستم های هوشمند در ایران تبدیل شود.
دانشگاه گیلان در نظر دارد "پنجمین کنفرانس بینالمللی محاسبات نرم" را در تاریخ 16و 17 اسفندماه 1402 در شهر رودسر به میزبانی دانشکده فنی و مهندسی شرق برگزار نماید. بدینوسیله از کلیه اساتید محترم، دانشجویان گرامی و پژوهشگران علاقهمند به محاسبات نرم دعوت میشود که ضمن شرکت در کنفرانس، با ارائه جدیدترین دستاوردهای پژوهشی خود بر غنا و کیفیت علمی کنفرانس بیفزایند.
کنفرانس بین المللی کامپیوتر و مهندسی دانش (ICCKE) یک کنفرانس آنلاین است که هر ساله برای ارائه کمک های تحقیقاتی پیشرفته در زمینه های کامپیوتر و مهندسی دانش برگزار می گردد.
دومین کنفرانس بینالمللی بهینهسازی سیستمهای تولیدی و خدماتی» را در روزهای ۲۵ و ۲۶ آبانماه ۱۴۰۱ و با حمایت علمی انجمن مهندسی صنایع ایران، انجمن مدیریت کیفیت ایران، جمعیت ایرانی پیشبرد ارتباط صنعت و دانشگاه و انجمن سیستمهای هوشمند برگزار نماید.
با کمال تاسف مطلع شدیم، مادر محترم جناب آقای دکتر ناجی به دیار باقی شتافتهاند. برای آن مرحومه از درگاه ایزد منان مغفرت و رحمت الهی و برای جناب آقای دکتر ناجی عزیز صبر و شکیبایی را آرزومندیم.
هدف از اهداء این سمپوزیوم، معرفی ابعادی از هوش مصنوعی و همچنین ترغیب هر چه بیشتر دانشجویان دوره ی کارشناسی به تفکر و تلاش در راستای استفاده از هوش مصنوعی در خدمت تعالی جامعه انسانی می باشد.
چهارمین کنفرانس بین المللی محاسبات نرم در تاریخ ۸ دی ۱۴۰۰ توسط دانشگاه گیلان، برگزار گردید. این کنفرانس با هدف تبادل نظر در مورد آخرین یافته های علمی و پژوهشی در حوزه محاسبات نرم و فراهم آوردن زمینه آشنایی برای انجام همکاری های علمی میان اساتید، پژوهشگران و دانشجویان تشکیل شد.
دوازدهمین مراسم اهدای جوایز بخش ایران IEEE که به طور آنلاین (برخط) برگزار شد اساتید برجسته حوزه برق و کامپیوتر سراسر ایران، محققان، کار آفرینان و پیشکسوتان صنعت، دانشجویان، مشاورین و دیگر اعضای شاخه ایران IEEE حضور داشتند.
با نهایت تأسف و تأثر، به اطلاع جامعه علمی کشور میرساند دکتر حسنعلى آذرنوش، استاد پيشکسوت گروه آمار دانشکده رياضى دانشگاه فردوسی مشهد، ٢٠ مردادماه ۱۴۰۰ چشم از جهان فروبست.
اولین کنفرانس ملی بهینه سازی سیستمهای تولیدی و خدماتی در روزهای ۲۱ و ۲۲ آبانماه ۱۳۹۹ در دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان و با حمایت علمی انجمن سیستمهای هوشمند ایران، انجمن مهندسی صنایع ایران، انجمن ایرانی تحقیق در عملیات، انجمن سیستمهای فازی ایران و سایر انجمن های علمی و همچنین دانشگاه های کشور به صورت مجازی برگزار شد.
کارولوکاس در سال ۱۳۸۵ به دلیل فعالیتهای منحصر به فرد آموزشی و تحقیقاتی در زمینه مهندسی کامپیوتر، روباتیک و هوش مصنوعی به عنوان چهره ماندگار مهندسی ایران برگزیده شد
سومین کنفرانس بین المللی محاسبات نرم در تاریخ ۲۹ آبان ۱۳۹۸ توسط دانشگاه گیلان،دانشگاه گيلان در شهر رودسر برگزار گردید. این کنفرانس با محور های اصلی نظریه و محاسبات فازی ،الگوریتم های فراابتکاری ، شبکه های عصبی ، روش های نرم در آمار ، سیستم های هوشمند ، یادگیری ماشین برگزار شد.
کنگره مشترک هوش محاسباتی (CCI2020) توسط قطب علمی رایانش نرم و پردازش هوشمند اطلاعات در دانشگاه فردوسی مشهد و با حمایت انجمنهای علمی کشوری (۱) انجمن سیستمهای فازی ایران و (۲) انجمن سیستمهای هوشمند ایران در تاریخ ۱۴ الی ۱۶ اسفندماه ۱۳۹۸ در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.
دکتر محمدرضا اکبر زاده توتونچی استاد رشته مهندسی برق دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد و عضو هیات مدیره انجمن علمی سیستمهای هوشمند ایران در بیست و هفتمین آیین نکوداشت اعضای هیأت علمی نمونه کشوری به عنوان عضو هیأت علمی نمونه کشوری انتخاب شد.
با کمال تاسف مطلع شدیم، پدر محترم جناب آقای دکتر اکبرزاده به دیار باقی شتافتهاند. برای آن مرحوم از درگاه ایزد منان مغفرت و رحمت الهی و برای جناب آقای دکتر اکبرزاده عزیز صبر و شکیبایی را آرزومندیم.
هفتمین کنگره مشترک سیستمهای فازی و هوشمند ایران در تاریخ 11-9 بهمن 97 در دانشگاه بجنورد (https://ub.ac.ir) با حمایت انجمنهای سیستمهای فازی و هوشمند ایران برگزار گردید. در حاشیه این کنگره جلسه هیات رئیسه انجمن سیستمهای هوشمند تشکیل گردید.
دکتر عزیزالله معماریانی، رئیس انجمن سیستمهای هوشمند ایران، با تقدیم لوحی به دکتر بهروز فتحی، رئیس دانشکده و رئیس دومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بینالمللی محاسبات نرم، از دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان به جهت برگزاری موفق کنفرانس تقدیر و تشکر نمود.
مجموعه مقالات ارائه شده در دومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بینالمللی محاسبات نرم که با همکاری انجمن سیستمهای هوشمند برگزار گردیده بود، از لینک زیر دسترسی میباشد.